Siirry sisältöön

Miten kannattaa syödä? Klikkaa tästä!

cropped-lpt-taustakuva-3.jpg

Minun asiakkaani eivät saa jääkaapin oveen lätkäistävää ruokavaliota. Toki sellaisen voi laatia itse, jos niistä tykkää, mutta lähtökohtani on toinen. Se tapa miten sinä elät elämääsi ja syöt ruokiasi, on yksilöllinen. Lisäksi vaikka päivät seuraavat usein toistaan hyvinkin samalla kaavalla, on parempi ymmärtää omaa käyttätymistään muuttuvissa tilanteissa. Siksi responsiivinen ruokavalio eli tilanteeseen sopeutuva suhtautuminen ruokaan toimii paremmin.

Opetellaan yhdessä keinot, joilla voit helposti ja nopeasti tehdä terveellisempiä valintoja käsillä olevasta tarjonnasta. Jos käyt työpaikan lähellä lounasravintolassa, sinulla on usein edessäsi useita vaihtoehtoja salaatille, pääruuille ja muille lisukkeille. Tiedostetaan sinulle sopivat valinnat sen mukaan, mikä on tavoitteesi ja aikataulusi siihen pääsemiseen, mutta tärkeää on myös makumieltymysten, allergioiden ja yllättävien vaihtoehtojen kanssa pärjääminen.

Entäpä jos olet lentokentällä Kajaanissa ja kanttiisissa on tarjolla kahvin kaveriksi kahta erilaista pullaa ja täytettyä leipää? Millaiseen tilanteeseen sopii valita sitä pullaa? Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka nykypäivän fitnessbuumit sitä suoltavatkin. Aina ei kanasalaatti ole paras vaihtoehto. Aina ei tarvitse syödä rahkaa.

Sekoitinko ajatuksia? Se on hyvä. Tehdään yhdessä uusia ajatuksia! Laita tuosta yhteydenottopyyntö ja laitetaan asia jalalle. Minulla on sinulle useita ratkaisumalleja täyden palvelun (en sentään käy puolestasi kaupassa) paketeista aina kevyen kukkaron verkkovalmennuksiin.

 

 

 

 

 

Kategoriat

Yleinen

Marko Vähäkangas Näytä kaikki

Personal Trainer yrityksessä Easyfit Oulu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: