Siirry sisältöön

LUOMULAUMA

Luomulauma on pienryhmä, joka treenaa kanssani kahdesti viikossa. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos porukassa treenaaminen motivoi paremmin kuin yksin puurtaminen. Lisäksi ryhmätreenit ovat huokeampia, kuin yksilövalmennus.

Yhteistreeneissä haetaan porukalla parempaa lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehontuntemusta. Laihduttajille/kiinteytyjille sekä lihaskasvua tavoitteleville myös ruokavalio. Treeneissä on hyvä meininki, ei turhaa seisoskelua ja höpinöitä, vaan tunti kunnon treeniä. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus pienryhmätreeneistä ja tiedän, mikä saadaan toimimaan. Eikä todellakaan tule yhtään tylsää hetkeä!

Yhteistreenit järjestetään Classic Gymillä Oulun vanhalla kasarmialueella Intiössä. Tunnelmallinen vanha sotilaskoti pitää sisällään Pohjois-Suomen parhaiten varustellun kuntosalin, joka on tilava ja ruuhkaton.

Jokainen treeni on erilainen ja haaste kasvaa kolmen kuukauden aikana. Yksittäisiä liikkeitä ja suorituksia muokataan yksilöllisesti, joten pienet olkapää-, polvi- tai selkäongelmat eivät estä osallistumista. Oletko valmis haasteeseen?

 

PÄIVÄRYHMÄ (alkaa heti kun ryhmä saadaan kasaan)

Tiistaisin ja torstaisin klo 9-10

Valmentaja Marko Vähäkangas


ILTARYHMÄ (mukaan pääsee HETI)

Tiistaisin ja torstaisin klo 16.30-17.30

Valmentajana Marko Vähäkangas


HINTA: 259€/kk 20 yhteistreeniä) tai 239€/kk 6kk (40 yhteistreeniä). Ei muita kuluja, ei jäsenyyspakkoa. Laita viestiä lomakkeella, mikäli kiinnostuit! Huhtikuun 2019 lopulla alkaa vain kaksi ryhmää, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mitä voit saavuttaa treenaamalla kanssani? Katso linkistä muutamia esimerkkejä vuosien varrelta: Facebookin Valmentajasi-sivulle TÄSTÄ.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: