Siirry sisältöön

HINNASTO

Sinulle sopivan valmennuksen valinta alkaa maksuttomassa konsultaatiossa, jossa kartoitamme toiveesi, tarpeesi ja tavoitteesi. Urheilijan fysiikkavalmennus, elämäntapamuutoksen toteuttaminen tai laihdutus vaativat kaikki erilaisia keinoja. Jokaiselle ei ole yhtä oikeaa ratkaisua, mutta juuri sinulle paras voidaan löytää yhdessä.

Ohjelmanteko

Harjoitusohjelma 90min opastuksen kera. Viikkosuunnitelma liikunnan sijoittamiseksi kalenteriin. Tämä sopii omatoimitreenaajalle, jolla on korkea motivaatio tekemiseen. Kaikki liikkeet käydään läpi tarkasti ja kuvaan videot, jotka lähetän sinulle. Ei tarvitse muistinvaraisesti lähteä liikkeelle.

129€


Vuosivalmennus (12kk)

Uusi harjoitusohjelma kuukauden välein, 60min opastuksella. Ruokavalio ja jatkuva tuki sovitulla tavalla. Sopii itsenäiseen työskentelyyn tottuneelle, jolla perustekniikat ovat jo kunnossa. Sopii myös etävalmennukseen! Kysy lisää marko@valmentajasi.com

129€/kk


Suosituimmissa paketeissa sisältö on seuraavanlainen:

Yhteistreenit valmentajan kanssa kahdesti viikossa. Tavoitteenmukainen määrä omatoimisia harjoituksia. Jatkuva ruokavalion ja kehonkoostumuksen seuranta. Jatkuva tuki Whatsapilla / puhelimitse / sähköpostilla. Aikataulut ja kesto räätälöidään juuri sinulle sopiviksi. Nämä ovat paketteja, joilla saadaan parhaimmat tulokset. Muutos- ja elämäntapaprojekteissa pitkät jaksot (Kasvu ja Polku) ovat osoittautuneet voittamattomiksi.

Hinnoissa kk-erät ovat esimerkkejä, kuluttomien ja korottomien erien määrää voi katsoa sinulle sopivaksi.

”PIKA”

Pika sopii alkuponnistukseen ja omien vahvuuksien korostamiseen ja löytämiseen. Painonpudotuksissa on mahdollista 5-10kg lähtötilanteesta riippuen. Tämä käy hyvin ”hääpukuun mahtumiseen” ja ”kesäkuntoprojekteihin”, pysyvien elämäntapamuutosten saavuttaminen vie yleensä kauemmin aikaa. Jos olet jo pitkään junnannut paikallaan, käännetään Pikavaihteella kehitys taas käyntiin.

20krt (kesto 3-6kk)

Esim. 330€/kk (6kk)

Kokonaishinta 1980€

__________

”KASVU”

Pysyvien elämäntapamuutosten saavuttaminen vaatii aikaa ja toistoa. Jos liikuntatottumuksissa ja ruokailuissa on parantamisen varaa, ei arvailu ja toivominen auta. Viisainta on edetä maltilla, mutta suunnitelmallisesti. Ulkoista kaikki pohtiminen ammattitaitoiselle valmentajalle, joka osaa ennakoida puolestasi sudenkuopat ja auttaa sinua matkallasi kasvuun.

50krt (kesto 6-12kk)

Esim. 371€/kk (12kk)

Kokonaishinta 4450€

__________

”POLKU”

Polku henkilökohtaiseen muutokseen on aikaa vievä prosessi. Suuret painonpudotukset tai muut isommat tavoitteet tarvitsevat tilaa kalenterista. Myös ulkoisen motivaation tarve voi olla hyvä syy yli vuoden projekteihin. Ei ehkä tule harrastettua liikuntaa lainkaan ilman ”valvovaa silmää”. Minulla on useita elämäntapa-asiakkaita, osalla valmennus on kestänyt jo vuosia. Jatkuva kehitys kaikilla tavoitealueilla on mahdollinen, kun jaksotuksen suunnittelu on ammattilaisen harteilla. Riittää, että itse tulee paikalle. Ja ehkä pitää vähän treenatakin.

100krt (kesto 1-2 vuotta)

Esim. 329€/kk (24kk)

Kokonaishinta 7900€

%d bloggaajaa tykkää tästä: